Nagrade za najboljše skakalke tretjega tedna

06.02.2012

Med vražjimi Slovenkami, ki so se v virtualnih skokih preizkusile tretji tekmovalni teden, 27. in 28. 1. 2012, smo nagradili pet tekmovalk, ki so Facebook uporabnike navdušile s svojim skakalnim stilom. Za njihove video posnetke ste lahko glasovali do 5. 2. do 24. 00 ure, prvih pet po številu prejetih »Likeov« pa si je prislužilo nagrade.

Dobitnice tedenskih nagrad:

  • Tablični računalnik Samsung Galaxy TAB prejme Marija Ceuzar, katere video je prejel 226 "Likeov".
  • HTC TITAN Windows Phone prejme Lara Opeka, katere video je prejel 174 "Likeov".
  • Vstopnice za Vodno mesto ATLATIS v letu 2012 v vrednosti 125 EUR prejme Betka Korimšek, katere video je prejel 162 "Likeov".
  • Bon v vrednosti 40 EUR za BTC city prejme Mana Hirsch, katere video je prejel 5 "Likeov".
  • 4 vstopnice za ogled predstave v SitiTeatru po lastni izbiri prejme Erika Debernardi, katere video je prejel 4 "Likeov".

Glasujte za nove video posnetke virtualnih skokov, ki so nastali pretekli vikend, 3. in 4. februarja. Glasovanje poteka samo še do četrtka, 9. 2. 2012 do 24.00 ure. Tekmovalka, ki bo v celotnem obdobju trajanja nagradne igre prejela največ "likeov", prejme stilsko preobrazbo družine v Emporiumu v vrednosti 1000 EUR.

Nagrajenke bodo o nagradi obveščene tudi na elektronski naslov, ki so ga podale ob sodelovanju.

Nagrajenkam iskreno čestitamo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.